2 Maart Concert ‘Wereldmuziek Cafe Carinhoso’

Kom naar ons concert op vrijdag 2 maart in Muiden!!
met muziek van Astor Piazzolla, Chiel Meijering, Dmitri Smirnov, Arvo Pärt |
dans Miguel FiolDuran | bastrombone Brandt Attema | harp Astrid Haring | gitaar Ezequiel Menalled | bandoneon Martijn Traas | contrabas Wilmar de Visser | slagwerk Peter Prommel

Het duo Brandt Attema en Astrid Haring vroeg vier muzikale vrienden en een prachtige danser mee op wereldreis te gaan. In het Wereldmuziek Café kunt u hun verhalen horen en spelen ze hun favoriete muziek die ze ontdekten. Spiegel im Spiegel van Arvo Pärt is wereldberoemd geworden als filmmuziek, maar ook bekend in de wereld van dans. Miguel FiolDuran maakt voor deze avond in de Grote Kerk een speciale choreografie. Astor Piazzolla neemt u mee naar exotisch Argentinië, Dmitri Smirnov brengt Russische cultuur en trombonist Brandt Attema speelt een prachtige Turkse Kavaklar op zijn 400 jaar oude sacbut. Tot slot verrast harpiste Astrid Haring u met onvermoede talenten.

voor kaarten zie